Program zarzadzajacy firma

System POS to projekt gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe także tymże podobne.

Dla maluchach a bogatszych lokali POS znacznie doskonale zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i dorosłych sieci gastronomicznych. To ważne narzędzie, przystosowane do lektury na jakiejś liczbie stanowisk POS. Projekt w nieskomplikowany sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą władzę nad każdym odcinkiem roli w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność pracowników w kuchni i na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z własnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz systemami, które usprawnią życie każdego domu. Działanie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na bliższą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i logiczny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt dużym okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w mieszkaniu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.