Krajalnica do chleba zelmer

W zakładach również w polach domowych bardzo często jest potrzeba pokrojenia czegoś w pewne, cienkie plastry. Mówi to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak daje się, że krajalnica bywa wykorzystywana jeszcze do własnych celów, na dowód do krojenia warzyw lub produktów, gdy musimy ich w skórze cienkich plasterków.

W zależności od tego, co myślę kroić na krajalnicy, stanowi ona wyposażona w specjalne ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do cięcia pieczywa, co pozwala łatwo "wgryźć się" w jego postać i przynosi równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmian gdy idzie o wędliny czy sery, chce nam zwłaszcza na małych, równych plastrach, które kręci się łatwo i bez świadomego wysiłku. Do ostatniego obowiązku używamy krajalnicy z lekką, jednak bardzo poważną krawędzią, która doskonale radzi sobie z zdrowymi, jak oraz bardzo trudnymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do domów gastronomicznych także do sklepów. Jest reklamowana przez producenta ze względu na domową dużą wytrzymałość oraz umiejętność obsługi. Dzięki tym wartościom każdy, po wstępnym przeszkoleniu z poziomu zaufania oraz higieny pracy, może przystąpić do rzeczy z krajalnicą i świadczyć naszym klientom wędliny czy sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice dobrych marek zezwalają na krótkie uporanie się z pokrojeniem wielkiej liczbie wędlin czy serów, przy niewielkim koszcie sztuce oraz grup pracownika. Taka krajalnica w magazynie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki niegdyś przeznaczano na krojenie towarów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy więc istnieje wymuszane na przypadek w sukcesie szynek surowych, które jada się zdecydowanie w plasterkach grubości bibułki.